InstruMENTAL Band

19 години дел од ноќниот живот во Македонија

Instrumental Band bitola logo

Кои се ИнструМЕНТАЛ Бенд?

Далечната 2005 година во градот Битола се собраа неколку млади музичари и се одлучија да направат промени во стандардите на македонската музика. 19 години подоцна се едни од најпознатите групи за секаков вид на забава.

Каде настапуваат?

Дискотеки низ цела Македонија

Свадбени свечености

Приватни забави

Концерти

078 201 041

Задоволни клиенти

Свадбата е еднаш во животот. Секако дека треба да има музика која ќе направи добра забава. Инструментал Бенд ми беа препорачани од мојот кум. Одлични се и во народната и во забавната музика. Имам само позитивни зборови за дечките и ги препорачувам на сите оние кои сакаат добра журка на нивната свадба
Мартин Бојковски
Инструментал веќе 12 години настапуваат во мојата дискотека Dominus во Македонски Брод. Забавата е загарантирана. Професионалци се во својата работа и имам само позитивно мислење за овој бенд
Александар Лозаноски
Секогаш насмеани, позитивни и спремни да направат прекрасна забава каде и да треба и за каква и да било пригода. На мое огромно задоволство без проблем се одлучија да свират на хуманитарна забава за мене. Премногу сум благодарен. Инструментал Бенд <3
БамБо

Авторски песни

Концерти

Проект на народна музика

Проект Екс-ју кавери